Gewoon een camper of camper huren en zien waar de snelwegen u brengen, is ongetwijfeld de beste manier om van Zuid-Afrika te genieten. Hoewel je misschien een route hebt gekozen, zal dit waarschijnlijk veranderen, omdat Kaapstad, Johannesburg, Pretoria, Durban en alle andere steden je uit je comfortzone halen en je in een wereld brengen die je nog nooit eerder hebt gezien. Sportevenementen zoals de rugby- en voetbalwereldbekers hebben deze regio als nooit tevoren geopend voor toerisme en RV verhuur neemt toe. Kom vroeg met Motorhome Republic en verzeker uzelf van een Afrikaans avontuur in een Zuid-Afrika verhuur van campers.
 
Luchthaventransfer voor uw campervan
U zult op zoek zijn naar een probleemloze manier om uw Zuid-Afrika camperverhuur, die Camperrepubliek te bieden heeft, af te halen. We onderhouden een aantal luchthavens in Zuid-Afrika, waaronder Oost-Londen, Upington en Port Elizabeth. Bekijk ons online.
 
Zoveel te zien en te doen in Zuid-Afrika
Het is niet verwonderlijk dat Zuid-Afrika aan de onderkant van het continent ligt, met een prachtige, uitgestrekte kustlijn, wat betekent dat de stranden zeker een reisje waard zijn in uw gehuurde campervan. Maar dat is de schoonheid van Afrika - overal is er een contrast, van zandige klimaten tot bergen, meren, rivieren en nog veel meer.
 
Van Safari tot 4x4 huren
Een van de belangrijkste attracties in Zuid-Afrika is natuurlijk de mogelijkheid om op safari te gaan en de vele wildparken te bezoeken. Hoewel je camperhuur of camperverhuur je daar waarschijnlijk niet naar toe zal brengen, parkeer je gewoon en spring aan boord van een van de vele tours die aangeboden worden. De beste wildlife-opties zijn onder andere:
• Hluhluwe-Imfolozi Park ligt 280 km ten noorden van Durban. Dit is de enige plaats waar je de big five-speldieren kunt vinden.
• Addo Elephant National Park ligt dicht bij Port Elizabeth met game-drives en veel andere dieren in het wild, afgezien van de prachtige olifanten.
• Kruger National Park is misschien wel de meest bekende naam in Zuid-Afrikaanse safari, met een oppervlakte van 20.000 vierkante kilometer in het noordoosten van het land. De vraag is altijd hoog voor uitstapjes naar Kruger en de 4x4-voertuigen krijgen zeker een uitgebreide training.
• Kgalagadi Transfrontier Park neemt je mee naar de prachtige omgeving van de Kalahari, waar de stokstaartjes en cheeta's door de woestijn zwerven.
 
Steden van de toekomst: Kaapstad, Durban, Johannesburg
Het moderne Zuid-Afrika is gebouwd voor de internationale camperreiziger en er zijn tal van steden en dorpen om verliefd op te worden. Concurrentie in de toeristische sector betekent dat het gemakkelijker dan ooit is om een goedkope, voordelige camperhuur te regelen, zonder concessies te doen aan kwaliteit en luxe. Huur een camper, reis het land uit en de stad in.
 
Een van de belangrijkste attracties van Kaapstad is de Tafelberg, die je kunt beklimmen via de kabelbaan. Robbeneiland is misschien een van de beroemdste eilanden ter wereld, waar Nelson Mandela gevangen zat, terwijl Kaap de Goede Hoop en Leeuwenkop slechts een paar prachtige bergketens zijn. Controleer hoeveel toegang u kunt krijgen in uw RV verhuur.
 
Durban is een drukke bestemming met een sterke productie-achtergrond en een sterk sportgevoel. Kings Park Stadium en Kingsmead Cricket Ground zullen altijd iets te bieden hebben, terwijl Marine World en Umgeni River Bird Park het wildlife-thema behouden. Johannesburg biedt een fascinerende blik op de geschiedenis van het land met het Apartheid Museum, terwijl de SAB World of Beer en de Johannesburg Art Gallery een echt gevarieerd dagje uit bieden. Je bent in Zuid-Afrika dus parkeer de camperhuur en ga op ontdekkingstocht.
 
Dus ongeacht waar u naar toe wilt gaan voor uw vakantie in Zuid-Afrika, laat ons uw camperverhuur voor een heel leven van herinneringen afleveren. Veel plezier met kamperen!