Aan het begin van Resurrection Bay op het schiereiland Kenai, op ongeveer 200 km van Anchorage, ligt het historische stadje Seward, in een natuurlijk wonderland. Ga op pad met een camperverhuur van Motorhome Republic en ervaar alle geneugten van de regio.
 
 
Geweldige tarieven op Alaskan RV verhuur in Seward
Bij Motorhome Republic garanderen wij u de juiste bus voor de beste prijs te vinden. Begin op onze website - het werkt net zo goed op uw pc of tablet, of als u al onderweg bent, download dan onze mobiele app. Geef ons van daaruit enkele details over uw reis: de plaats van afhaling, reisdata en de leeftijd van de bestuurder. We zullen u een uitgebreide selectie van beschikbare campers in het gebied laten zien, van alle merken, met volledige specificaties en prijzen. Gebruik filters om het filter voor uw behoeften te vinden en reserveer veilig online nadat u een beslissing hebt genomen. We hebben meer dan 100.000 roadtrips bij ons geboekt en echte beoordelingen zijn beschikbaar op TrustPilot, een onafhankelijke feedbacksite. Als je nog vragen hebt, bel dan een van onze team van camperdeskundigen, die dag en nacht beschikbaar zijn.
 
Vanwaar uit Seward, haal het beste uit je Alaska-roadtrip
Seward en Anchorage zijn verbonden door de 127-mijl Seward Highway en All-American Road. Dit is een klassieke reis die door prachtige natuurgebieden gaat. Anchorage is de dichtstbijzijnde luchthaven naar Seward. Bij Anchorage Coastal Wildlife Refuge zie je duizenden trekvogels nestelen in de wetlands. The Potter Creek Viewpoint and trail is de plek om over elanden te leren. Je kunt ze herkennen aan het parcourshoofd en interpreterende tekens zullen toevoegen aan je kennis. Op Beluga Point kun je Beluga Whales zien jagen op de koningzalm op de Turnagain Arm.
 
RV kamperen en accommodatie in Seward
Stoney Creek RV Park ligt op 15 hectare, zes mijl van het centrum van Seward. Het is geschikt voor grote platforms en heeft een aangename kreekwandeling en locaties met vuurkorven.
 
Eten en drinken in Seward
Zoals je zou verwachten, is verse zeevruchten een functie op veel restaurantmenu's in Seward. Chinooks Restaurant is een geweldig voorbeeld. Ze zijn gelegen in Small Boat Harbor, met een prachtig uitzicht op de bergen en de drukke werkhaven. Ze presenteren heilbot, zalm, koningskrab en coquilles in innovatieve gerechten. De handgemaakte cocktails zijn ook de moeite van het bekijken waard.
 
Voor een lokaal gemaakt ambachtelijk brouwsel, bezoek de Seward-brouwerij, waar u een pint van Crusty Whale Pale Ale kunt drinken, of Inked Out Stout kunt proeven, samen met heerlijk eten aan de waterkant.
 
Wat te zien en te doen in Seward
Seward is de toegangspoort tot het Kenai Fords National Park, waar ijs, bergen en zee samenkomen. Dit is een landschap dat nog in ontwikkeling is, met het constante samenspel van natuurlijke krachten. Veertig gletsjers stromen van Harding Ice Field, de bekroonde glorie van het park. Kenai Fords is een bestemming voor alle seizoenen. In de winter kunt u het park verkennen vanaf de Exit Glacier, op sneeuwschoenen, langlaufen of een hondenslee. In de zomer kunnen cruise-expedities u meenemen voor een tocht van een halve dag in de beschermde wateren van Resurrection Bay, of verblijf de hele dag om de getijwatergletsjers, verder weg te nemen.
 
Eind maart tot begin mei is het tijd om de migratie van Californische grijze walvissen te zien, op hun 5000 mijl lange reis van de Mexicaanse kust van Baja naar de zomervoedingsgronden in de Bering en Chuckchi Zeeën. De walvissen komen vlak langs de haven van Seward voorbij en bezoekers kunnen cruises naar bezienswaardigheden ondernemen om dichtbij de actie te zijn.
 
Het Alaska Sea-Life Centre is 's werelds eerste koudwater-marineinstituut en biedt interessante en interactieve tentoonstellingen.
 
Veilig rijden in Seward
Timing is belangrijk wanneer u in uw RV-reis naar Alaska reist. Begin mei tot eind september is het de beste tijd voor een roadtrip, weg van extreem winterweer of lastige lentedooien. Dat gezegd hebbende, als je in Alaska bent voor wintersport, zal het wegdek extreem stabiel worden zodra de snelwegen volgepompt raken en de temperaturen laag blijven, en veel ervaren snelwegrijders uit Alaska geven de voorkeur aan deze voorwaarden. Houd altijd de koplampen aan.