Andere populaire locaties

Campervakantie in San Francisco


Groet San Francisco en begin hier uw rondreis in camper door Amerika‘s westerse staten. 

Een camper huren in San Francisco

San Francisco is een van de meest iconische steden in de VS met haar Golden Gate Bridge, kabelbanen en de Alcatraz-gevangenis. San Fran heeft iets meer dan een miljoen inwoners, waardoor het een bruisende stad is, maar geen overbevolkte. San Francisco is een fantastische plek om uw campervakantie in Californië te starten, waar u met Motorhome Republic de keuze zult hebben tussen 19 vloten. We hebben mobilhomes voor families, campervans voor bezoekers die slechts een bed-op-wielen zonder de extra‘s nodig hebben en luxevoertuigen voor koppels en groepen die een comfortabele ervaring willen. 
 

Plaatsen om te bezoeken met uw huurcamper vanuit San Francisco

Een van de belangrijkste redenen om vanuit San Francisco zuidwaarts te rijden, is Los Angeles, de andere van de twee meest beroemde steden in Californië. Deze stad herbergt de Hollywood Hills, het oorspronkelijke Disneyland in Anaheim en de ongeëvenaarde Rodeo Drive in Beverly Hills. Het duurt in totaal ongeveer 6 uur om van de ene naar de andere stad te rijden, een rit van ongeveer 640 kilometer. 
 
West-Amerika staat bekend om zijn torenhoge sequoiabomen, dus het bezichtigen van deze woudreuzen is een absolute must als u in de regio bent. Na 5 uur rijden in zuidoostelijke richting bereikt u het Sequoia en het Kings Canyon National Park, die naast elkaar liggen in de Sierra Nevada. U kunt er wandelen, fietsen, paardrijden en meer, omringd door sequoia‘s die tot 85 meter hoog kunnen groeien. 
 
Napa Valley ligt op slechts twee uur rijden van San Francisco en is een van de beste plekken in het land om wijn te produceren - en dus, te degusteren. Deze mooie plek biedt tevens kuuroorden, wijntours per fiets en luxueuze ballonvaarten boven het landschap. 
 
Op vier uur direct ten oosten (ruwweg 260 kilometer) van San Francisco bevindt zich het Yosemite National Park, dat met bijna 4 miljoen bezoekers per jaar het derde meest bezochte in het land is. Het herbergt tal van watervallen, granietrotsen, sequoiabomen, wandelpaden en dieren. 
 
Sacramento, de hoofdstad van Californië, bereikt u al na 2,5 uur rijden van San Francisco en is een prachtige plek, gebouwd rond de Sacramentorivier en boordevol geschiedenis. De stad staat bekend voor haar musea, eten, parken en historische sites. 
 

Beste seizoenen om San Francisco te bezoeken

Het is overbekend dat het weer in San Francisco moeilijk te voorspellen is, en dat de seizoenen niet de neiging hebben om zich in overeenstemming met de gebruikelijke verwachtingen te gedragen.
 
De lente, van maart tot mei, is een goed tijdstip voor een bezoek, de stad is dan zowel droog als warm en wordt niet geplaagd door dezelfde lente-regenbuien als de rest van het land. 
 
De herfst is wellicht de beste periode om in San Francisco te verblijven. Van september tot november is er minder mist en regen en is het warmer. 
 
De zomers in San Fran zijn vaak koeler dan verwacht, met mist die vanop zee landinwaarts trekt. Ook de winters zijn niet zoals gebruikelijke winters, aangezien het bijna nooit sneeuwt en de temperatuur vrij mild blijft, hoewel het vaak regent. 
 

Camperverhuur in San Francisco


Lost Campers

Lost Campers biedt goedkope camperverhuur voor goedkope reizen en een kleinere ecologische voetafdruk. Lost Campers heeft geen merknaam op hun busjes, ideaal voor degenen die anoniem willen reizen. De huurvoertuigen hebben geen toilet en douchefaciliteiten aan boord, zodat u tijdens uw verblijf op campings of camperterreinen moet verblijven.  U ontvangt lakens, 24 uur per dag hulp bij pech onderweg en 100 gratis mijl per dag. Het verhuurkantoor in San Francisco bevindt zich op 2955 3rd Street tussen 25th en 26th streets en is zeven dagen per week geopend van 09:00 to 18:00 en is alleen op belangrijke feestdagen gesloten. U kunt de hele dag uw voertuig ophalen en inleveren. De internationale luchthaven van San Francisco ligt per taxi op slechts 15 minuten of u kunt de BART nemen naar het centrum van de stad. Als alternatief biedt Lost Campers een enkele ophaaltransfer tegen de prijs van $ 40 voor maximaal vier personen vanaf de luchthaven of het centrum.
           

Escape Campervans en Wild Campers

Deze opslagplaats van Escape Campervans en Wild Campers in San Francisco, die gevestigd is aan de 427 Beach Street, Fisherman's Wharf, onderscheidt zich met een campervloot die een kunstig ontworpen transformatie heeft ondergaan. Ze bieden bestelwagens met maximaal drie slaapplaatsen en er worden geen extra kosten aangerekend voor bestuurders van 21 tot 25 jaar. U moet een camping of RV-park zoeken, omdat deze busje niet zijn uitgerust met badkamerfaciliteiten. De opslagplaats is dagelijks open van 08:30 tot 17:00 en biedt geen transferservices. Het openbaar vervoer vanaf het centrum en de luchthaven van San Francisco is snel en gemakkelijk, en een taxi vanaf de stad of luchthaven kost $ 25-35. Een rit vanaf luchthaven van Oakland kost een beetje meer. U moet het voertuig vóór 10:00 inleveren en het ophalen wordt voorzien van 11:00 tot 16:00. Als u het busje meer dan een uur later dan de afgesproken tijd terugbrengt, moet u een extra huurdag betalen.
 

Compass RV Rentals en El Monte RV

Compass RV Rentals en El Monte RV bevinden zich aan de 6301 Scarlett Court, Dublin in San Francisco. De vestiging ligt op 65 kilometer van de internationale luchthaven van San Francisco, maar veel dichter bij de internationale luchthaven van Oakland (ongeveer 32 kilometer). Het ligt ook veel dichter bij de eerste klas designer outletwinkel in Livermore. Transfers zijn niet beschikbaar vanaf luchthavens, maar kunnen tegen $ 15 per persoon worden georganiseerd vanuit een aantal hotels in de omgeving van de luchthaven en het centrum van de binnenstad, op voorwaarde dat u ons vóór 09:30 belt om deze dienst te regelen. De campers die in San Francisco voor verhuur worden aangeboden, lopen uiteen van tweepersoons- tot achtpersoonscampers. Vanaf 13:00 kunt u het voertuig ophalen. Zorg ervoor dat u ruim op tijd aankomt omdat het kennismaking- en contractproces 1 tot 2 uur in beslag kan nemen.
 

Best Time RV

Best Time RV heeft een vloot van E-23 Winnebago-campers in de opslapglaats aan de 847 Industrial Parkway West in Hayward. De opslagplaats ligt op 40 kilometer of 40 minuten van de internationale luchthaven van San Francisco of op slechts 20 minuten rijden van de internationale luchthaven van Oakland. Taxi's vanaf beide luchthavens en de stad zijn betaalbaar, en bij sommige hotels zijn er transfers beschikbaar. De opslagplaats is van maandag tot vrijdag open van 09:00 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 's middags. Alle camperbusjes zijn minder dan een jaar oud en hebben een toilet en douche aan boord, evenals een koelkast en magnetron. U kunt uw voertuig elke dag inleveren van 9:00 tot 11:00 en Best Time RV rekent $ 30 dollar aan voor het laat inleveren.
 

Apollo Rentals en Star RV

Star RV is een eersteklas camperdealer die campers van maximaal 1 jaar oud aanbiedt. Het wordt gerund door Apollo Rentals, de grootste particuliere exploitant van vrijetijdsvoertuigen in de wereld. Ze zijn beide gelegen aan de 14.273 Washington Ave in San Leandro en met Apollo's verscheidenheid aan middenklasse voertuigen die in San Francisco worden verhuurd en Star RV's eersteklas aanbiedingen, is er altijd een camper die bij elk budget of reisstijl past. De vestiging hier is gesloten op zon- en feestdagen, maar is open van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 16:30 en op zaterdag van 09:00 tot 's middags. U moet het voertuig om 11:00 inleveren en u kunt het voertuig ophalen tussen 12:00 en 16:00 of op zaterdag tussen 9:00 en 11:00. De opslaglaats ligt op 6 kilometer en daarmee is dit is een van de verhuurbedrijven die het dichtste bij de luchthaven van Oakland ligt. Een rit vanaf de luchthaven van San Francisco duurt 30 minuten. Een taxi vanaf de stad of de luchthaven van San Francisco kost ongeveer $ 140.
 

Jucy Rentals

Jucy Rentals biedt moderne busjes met een aangepaste inrichting om comfortabel te reizen. Ze worden verhuurd aan personen met een leeftijd van 21 jaar en de campers zijn voorzien van een koelkast, gasfornuis, spoelbak, dvd-speler en slaapplaats voor vier personen. Omdat er geen ingebouwde badkamer is, moet u dit busje naar een camping of camperpak brengen. Jucy's kantoor in San Francisco kantoor is gevestigd aan de 1620 Doolittle Drive in San Leandro en ligt op ongeveer 48 kilometer van de internationale luchthaven en op slechts 5 kilometer van die van Oakland. En taxirit kost respectievelijk ongeveer $ 125 en $ 15. Het kantoor is op zondag gesloten en u moet het voertuig ophalen tussen 13:00 en 15:00 op weekdagen en van 9:00 en 11:00 op zaterdag.
           

Star Drive Rentals, Road Bear RV en Britz Campervans

Alle drie verhuurbedrijven bevinden zich aan de 420 San Leandro Boulevard, San Leandro. Een taxirit vanaf de luchthaven van Oakland duurt slechts 10 minuten en van de luchthaven van San Francisco 40 minuten. Bij Star Drive, Road Bear en Britz kunt u uw huurvoertuig niet ophalen op de dag dat u uit het buitenland aankomt. Het wordt dus aanbevolen dat u een hotel of motel reserveert om de eerste nacht in de stad door te brengen. Als u een binnenlandse Amerikaanse vlucht heeft genomen, kunt u uw voertuig op dezelfde dag ophalen. Een gratis pendeldienst rijdt naar verschillende hotels in de buurt van de stad tussen 11:00 tot 13:00, op voorwaarde dat u deze dienst minimaal 72 uur op voorhand aanvraagt. Road Bear RV biedt huurvoertuigen van moderne leveranciers, zoals Coachman en Thor met campers van klasse C en klasse A, terwijl Star Drive luxueuze modellen biedt en Britz basisfamiliemodellen levert. De opslagplaats ligt op minder dan 10 minuten van de dichtstbijzijnde Walmart, dus voordat u erop uittrekt, kunt u een voorraad opslaan.