Bekend om zijn geweldige mensen, aantrekkelijke steden, prachtige stranden, parken en een liefde voor fietsen, reizen door Nederland in een campervan of camper huren is volkomen logisch - en is gemakkelijk, dankzij een relatief vlak landschap. Gelegen in Noord-Europa, de musea en opvallende architectuur betalen getuigen van een glorieuze geschiedenis, waaronder kunstenaars zoals Rembrandt en Van Gogh. Natuurlijk wacht Amsterdam op je in al zijn glorie, met afwisseling en avontuur.

 

 

Magic of Amsterdam in een camperverhuur

De meest beruchte stad van Nederland en een van de beroemdste in Europa, er is veel meer in Amsterdam dan rokerige cafés en drugswetgeving. Bezoek Ann Frank House in het centrum van de stad, waar ook een biografisch museum is. Het Van Gogh Museum toont het werk van Vincent en andere kunstenaars, evenals het Rembrandt House Museum. Maar de attracties in de buitenlucht maken van Amsterdam zo'n levendige stad, met de prachtige grachten en traditionele huizen in de Jordaan. Een camper huren in Amsterdam geeft je de mogelijkheid om zelf te kiezen en te kiezen wat je doet. Er is een Koninklijk Paleis, een Science Center en natuurlijk de rosse buurt tussen de 'must-dos'.

 

Waar te verblijven in Amsterdam

Je kunt geen vrijheid kamp in Nederland, maar er zijn tal van campings die RV verhuur en camperverhuur toeristen verwelkomen. Sommige bevinden zich in het bos en bieden een idyllisch uitzicht, terwijl andere zich in nabijgelegen dorpen bevinden. Veel van de locaties zijn relatief dicht bij Amsterdam Airport Schiphol gelegen, dus u kunt uw huurauto van Camper Republic ophalen en aan de slag gaan. En waar u ook naartoe gaat, u bent verzekerd van een warm welkom.

 

 

Meer naar Nederland dan naar de hoofdstad

Hoewel Amsterdam ongetwijfeld een focus zal zijn voor je reis, zijn er nog tal van andere grote steden in Nederland. Rotterdam heeft een bruisend nachtleven, talloze musea en een uitgebreide selectie van winkels voor een dagje windowshoppen. Den Haag is het huis van de overheid en is vrij luxueus, terwijl Scheveningen een populaire badplaats is. Iedereen met een camper of camperverhuur in Nederland moet de reis maken. Werelderfgoed Kinderkijk ligt op 15 km van Rotterdam en is de thuisbasis van authentieke windmolens, terwijl Utrecht en Maastricht ook de moeite waard zijn om op je Nederlandse bucketlist te zetten.

 

Handige tips voor het huren van uw camper in Nederland

• Pas op voor trams, voetgangers, bussen en fietsen. De sleutel is om je tijd te nemen, want de wegen kunnen druk worden, vooral in Amsterdam.

• Iedereen in de camper moet altijd veiligheidsgordels dragen.

• Gelukkig zijn er geen tolwegen op de snelweg in Nederland.

• Snelheidslimieten kunnen variëren van stad tot stad - pas uw snelheden dienovereenkomstig aan.

 

Holland campervan verhuur gemakkelijk gemaakt

Het mooie van Motorhome Republic is dat wij alle topmerken nemen en vergelijken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Voer uw reisgegevens in en u ziet een selectie van 2-persoons, 4-persoons, 6-persoons campers om uit te kiezen. U kunt ophalen bij Amsterdam Airport Schiphol of Rotterdam The Hague Airport. Als u vragen heeft, belt u gewoon met ons ervaren klantenserviceteam. Verhuur van campers in Nederland en Amsterdam is nu een stuk eenvoudiger. Geniet van de reis!

 

Zodra u klaar bent met het verkennen van Nederland, kunt u naar het naburige België of Duitsland gaan. Als u bereid bent iets meer van Europa te ontdekken, zijn Frankrijk, het VK en Zwitserland gemakkelijk vanuit Nederland te bereiken.