Camperverhuur in Namibië om Zuid-Afrika echt te proeven, met landgrenzen naar Zambia, Botswana en Zuid-Afrika. Hoewel relatief onbekend als populaire vakantiebestemming, is er zoveel te doen en te genieten in Namibië - van een verscheidenheid aan dieren in het wild, tot uitgestrekte vlaktes, adembenemende rotsformaties, bushland, nationale parken en natuurreservaten. U zult geen camperverhuur in Namibië betreuren.

 

Nationale parken en safari in Namibië

Met ongeveer een miljoen mensen per jaar een bezoek aan Namibië, kan de vraag naar een camperverhuur hoog zijn. Als u vliegt naar de internationale luchthaven Windhoek Hosea Kutako, dan kan Camper Republic een ophaalservice regelen vanaf de luchthaven. Vanaf hier zijn er verschillende richtingen waar uw camperverhuurroute naartoe kan gaan. Windhoek zelf is de hoofdstad en een zeer mooie stad. Het paardrijden van Equitrails Namibië is populair, net als het NamibRand Nature Reserve en Katutura Towsnship. Er zijn ook tal van nationale parken in het hele land. Deze omvatten:

• Namib-Naukluft

• Skeleton Coast

• Waterberg Plateau Park

• Etosha National Park

• Nationaal park Bwabwata

 

Met twee enorme woestijnen (Namib en Kalahari), zijn safari's in de wildernis van Namibië echt epische zaken. Aan de skeletkust en de duinen van Sossusvlei zie je waarschijnlijk zwarte neushoorns, met de Grote Namibische reis met zebra's, giraffen en impala met een zwart gezicht. Je kunt deze wildlife-avonturen combineren met motorboot-lagunetochten, vissen en vluchten over de woestijn.

 

Dingen om te doen, de verrassingen van Namibië

Als je in het hart van Zuidelijk Afrika bent, probeer dan een ballonvlucht boven de woestijn? Of als u liever op vaste grond staat, de Fish River Canyon is de grootste van Afrika - wandelen is enorm populair. Swakopmund heeft veel aan te bevelen, met sandboarden uitzonderlijk populair. Je gaat eigenlijk aan boord van de duinen! Het National Marine Aquarium van Namibië is misschien aan de kleine kant, maar is geweldig voor de kinderen.

 

Een snelle campervan-reisgids voor Namibië

• Houd de snelheid laag. De wegen zijn eigenlijk heel goed, maar snelheid is hier een belangrijke factor bij ongelukken.

• U rijdt vaak op onverharde wegen, dus wees voorzichtig. Een vierwielaandrijving is vaak de enige manier om naar bepaalde plaatsen te komen. Controleer eerst.

• Namibiėrs rijden aan de linkerkant.

• Als het stof zwaar is, zet dan uw lichten aan en plotseling remmen is een zeer slecht idee.

• Vanwege zoveel dieren in de omgeving is het geen goed idee om 's nachts te rijden.

 

Waarom Camperrepubliek de enige keuze is

Motorhomerepublic.com biedt camperverhuur aan in 25 landen over de hele wereld en is de enige plek voor voordelige camperaanbiedingen in Namibië. Ons vervolgkeuzemenu biedt ophaaldiensten van onder meer Windhoek International Airport, Swakopmund en tal van andere regio's. Als u uw camper huurt of ophaalt naar Kaapstad (Zuid-Afrika), Botswana, Zambia of andere gebieden in Zuidelijk Afrika, is dat ook geen probleem. Dus, wacht niet, boek vandaag nog bij motorhomerepublic.com!