Minneapolis is een stad die voor elk wat wils heeft, in een echte het hele jaar door bestemde bestemming. De regio wordt vaak aangeduid als 'de tweelingsteden', omdat Minneapolis veel voorzieningen deelt met zijn buurman, St. Paul, in de staat Minnesota. Het is de stad van meren, met 22 van hen in de buurt, en het meer van Calhoun midden in de stad, met veel recreatiemogelijkheden. Een camper huren in Minneapolis opent de natuur in het Boven-Midwesten, en met zijn nabijheid tot de grens van Canada, kan het begin zijn van een epische roadtrip.

 

 

Vind de juiste camper voor de beste prijs, met Motorhome Republic

Motorhome Republic heeft het grootste aanbod van campers tegen de beste prijzen beschikbaar. Begin met het bezoeken van onze website online - als u super mobiel bent, download dan onze app. Voer een paar essentiële gegevens in de zoekmachine in, zoals de plaats van afhaling, reisdata en leeftijd van de bestuurder. Vanaf daar kunt u alle beschikbare campers van alle merken bekijken en vergelijken, tot aan de plattegronden. Heeft u een klassieke camper nodig om het hele gezin te huisvesten, of gewoon iets eenvoudiger voor twee? Prijzen worden weergegeven voor uw gehele huurperiode, en we bieden de beste prijsgarantie. Met 450 depots verspreid over 28 landen, bieden we de meest geschikte plaats om aan je avontuur te beginnen.

 

Minneapolis, Minnesota en nog veel meer ... Een klassieke Amerikaanse roadtrip

Een nabijgelegen stad die een bezoek waard is, is Chanhassen, op ongeveer 32 km van het centrum van Minneapolis. Het is de thuisbasis van het Minnesota Landscape Arboretum - tuinen met bossen, vijvers, prairies en sculpturen.

 

Minnesota kan worden opgenomen in een van de grote Amerikaanse drives, volgens US Route 2, of ook wel bekend als 'the Great Northern', ter nagedachtenis van de oorspronkelijke pioniersspoorweg. De reis omvat de winderige prairies van North Dakota, de grootsheid van Lake Michigan en verder naar Canada.

 

Een andere optie is om naar het oosten naar Chicago te rijden en vervolgens uw reis naar Toronto en Montreal voort te zetten.

 

Waar te verblijven in Minneapolis:

Town and Country RV Park and Campground is een familie georiënteerd park in de buitenwijk Minneapolis van Savage. Het ligt op slechts een paar minuten van bezienswaardigheden zoals de Mall of America. Ze hebben een verwarmd zwembad en een bubbelbad en zorgen in het weekend voor een gemeenschappelijk kampvuur om interactie tussen gasten aan te moedigen.

 

Eten en drinken in Minneapolis

Minneapolis heeft een goede traditie van producten van boer tot bord en van overvloedige boerenmarkten. Het gaat door een enorme golf van ambachtelijke brouwerijen, en de bredere Minnesota State heeft een lang gevestigd wijnland. Alleen brouwerijrondleidingen kunnen uw hele bezoek aan Minneapolis vullen, maar een geweldige plek om te beginnen is het Duitse ambachtelijke bier van Schell. De brouwerij staat al meer dan een eeuw op dezelfde plek en was een van de weinigen die 14 jaar verbod overleefde. Tegenwoordig maken ze meer dan 100 verschillende soorten bier en bieden ze rondleidingen door de brouwerij en bezoeken aan hun brouwerijmuseum - zorg er gewoon voor dat je een nuchtere chauffeur aanwijst voor je camperverhuur.

 

Wat te zien en te doen in Minneapolis

Shoppers zullen Nirvana vinden in de Mall of America, een verzameling van meer dan 520 winkels en 50 restaurants in het grootste winkelcentrum van de Verenigde Staten. Het bevat ook het grootste overdekte themapark Nickelodeon Universe. Als extra zoetstof is er geen omzetbelasting op schoenen en kleding in Minnesota.

 

Minneapolis werd gesticht op meel en een bezoek aan het Mill City Museum, gebouwd op de ruïnes van 's werelds grootste korenmolen aan de historische Mississippi, zal die dagen tot leven brengen. Je kunt de geschiedenis van Minneapolis leren kennen en naar het observatiedek op de negende verdieping gaan voor een uitzicht op de St. Anthony-watervallen en de rivier de Mississippi.

 

Een uniek kenmerk van downtown Minneapolis is de acht kilometer aan klimaat gecontroleerde luchtbrug die 69 stadsgebouwen met elkaar verbindt. Of het nu ijskoud is in de winter, of vochtig in de zomer, Minneapolis-bewoners kunnen zich vrij bewegen zonder te scheuren of lagen kleding toe te voegen.

 

Rij-tips in de Upper Mid West

Extreem weer is hier het gevaar. Snelheidslimieten zijn gebaseerd op duidelijke rijomstandigheden. In ijs en modder is 65 mijl per uur een meer geschikte snelheidslimiet op de snelweg. Neem je signaal van andere chauffeurs en blijf in de verkeersstroom. Onthoud altijd dat je je tijd moet nemen. In een camper is er nooit haast.