Andere populaire locaties

Campervakantie in Los Angeles

 
Maak u klaar voor een onvergetelijke campervakantie in Los Angeles en Californië met Motorhome Republic! 

Een camper huren in Los Angeles

Californië is de derde grootste staat in de VS en Los Angeles is de gateway tot alle bezienswaardigheden, van de heuvels van Hollywood tot de Mojavewoestijn. Motorhome Republic heeft 18 vloten om uit te kiezen, dus u zult makkelijk de stijl van camper of mobilhome kunnen vinden waarnaar u op zoek bent. Het aanbod omvat betaalbare campervans, comfortabele campers voor de hele familie en luxueuze mobilhomes voor een ultieme luxe-ervaring! U kunt wekenlang door Californië en de omringende staten trekken, of gewoon een camper oppikken voor een snel weekendje weg. 
 

Waarheen met uw camper vanuit Los Angeles

Amper 480 kilometers van Los Angeles ligt het wereldberoemde Yosemite National Park, een absolute must voor elke roadtrip doorheen Californië. Het park beslaat meer dan 3105 vierkante kilometer en doorheen het hele park vindt men tal van reusachtige sequoiabomen, diepe valleien en krachtige watervallen. 
 
Het Mojave National Preserve is nog zo een ongelofelijke plek en beslaat zo‘n 650.000 hectare. Het bevindt zich op ongeveer 4,5 uur rijden van LA en is bezaaid met zandduinen, bossen van Joshua trees, verlaten mijnen, ravijnen, boerderijen en meer. 
 
Als u met kinderen reist (ongeacht hun leeftijd), dan mag u ook zeker Disneyland in Anaheim, net een uur buiten LA, niet over het hoofd kijken; ook de volwassenen zullen kunnen genieten van de fantastische gebouwen, de kostuums en het entertainment. Dit is het originele Disney themapark met acht gebieden waar u gemakkelijk een dag of twee in kunt doorbrengen. 
 
Palm Springs is waar u moet zijn voor zon en ontspanning, met 354 zonnige dagen per jaar, warmwaterbronnen, golfbanen, winkelcentra en kuuroorden. 
 
De Columbia State Historic Park biedt een dieper inzicht in de jaren 1850, toen de staat zich middenin de bloeiperiode van de goudkoorts bevond. Het gebied bevindt zich op 5,5 uur rijden ten noorden van Los Angeles en is een echte stad maar ook een attractie waar men gebouwen, kostuums en scènes uit het dagelijkse leven van dat tijdperk kan zien. 
 
Voor uitstapjes langs de kust bezoekt u Point Lobos State Natural Reserve, op 330 kilometer van Los Angeles; de rit zal ongeveer 5,5 uur in beslag nemen met uw camper. Het wordt beschouwd als het “kroonjuweel“ van de parken van de staat, en heeft een van de beste onderwaterhabitats wereldwijd. Over het hele gebied vindt u wandelpaden, verborgen baaien, adembenemende uitzichten op de oceaan, wereldberoemde duikstekken en fauna als bijvoorbeeld zeeleeuwen. 
 

Campers huren in Los Angeles doorheen de seizoenen

Tijdens het zomerseizoen, van juni tot augustus, stijgen de temperaturen tot 28 graden Celsius of hoger en 
bezoeken meer toeristen de stad, waardoor deze maanden in het algemeen de drukste periode van het jaar uitmaken. 
 
De winter is rustiger en goedkoper en hoewel de temperaturen dalen tot zo‘n 15-16 graden Celsius en het vaak regent, kan dit toch nog een goede periode zijn om te bezoeken aangezien u niet te maken zult krijgen met grote menigtes. 
 
De lente, van maart tot mei, is een perfecte tijd om te reizen. Er is niet zo veel volk, tal van evenementen en de gemiddelde temperatuur ligt rond de 24 graden Celsius. Ook de herfst, van september tot november, biedt warm maar niet al te heet weer, minder volk en leuke evenementen. 
 

Camperverhuur in Los Angeles


Expedition Motor Homes

Expedition Motor Homes in Los Angeles zijn gevestigd in de Craftsman Road nummer 23981 te Calabasas. Alle campers van deze gecertificeerde VS 5-sterren dealer hebben gratis wifi. Het gamma van Expedition omvat campers in verschillende groottes en klassen, van de B-klasse 21-footer (6,4 meter) tot een A-klasse 37-footer camper (11 meter). Het verhuurbedrijf is open van 8.00 u tot 17.00 u van maandag tot vrijdag, is gesloten op zondagen en om op zaterdag ontvangen te worden dient u een afspraak te maken. As u op een ander tijdstip een camper wenst te bekijken, dan kunt u op voorhand bellen om dat te regelen. Uw vertrektijden staan gepland tussen 13.00 u en 16.00 van maandag tot vrijdag of tussen 10.00 u en 12.00 u op zaterdagen.  Wees op tijd, anders riskeert u uw afspraak mis te lopen. Als u uw huurcamper te laat inlevert, zal u een vergoeding van $ 50 per uur worden aangerekend, dus zorg ervoor dat u er op weekdagen bent tussen 9.00 u en 12.00 u en op zaterdagen tussen 9.00 u en 12.00 u. Expedition Motor Homes betaalt echter niets terug in het geval van een vroege inlevering. 
 

Lost Campers

Lost Campers is gelegen in de Aviation Blvd nummer 8820, Inglewood, is open van maandag tot en met zondag van 9.00 u tot 18.00 u en is gesloten op feestdagen. Bij elke huurcamper van Lost Campers is 24 uur per dag verkeersbijstand inbegrepen, 100 gratis mijl (160 km), keukengerei en een picknicktafel met stoelen. Deze campers zijn niet voorzien van een badkamer, dus u zult op een camping of camperplaats in de omgeving van Los Angeles moeten verblijven. Ophalen en inleveren kan van maandag tot zaterdag tussen 9.00 u en 17.00 u. U geraakt bij de depot met de taxi (een rit van slechts 5 tot 7 minuten) of u kunt de shuttle aangeboden door Lost Campers nemen, tegen een vergoeding van $ 20 voor een enkele rit met maximaal vier personen. U krijgt één uur respijt voor laat inleveren, maar na dat uur zal u een uurtarief in rekening worden gebracht voor maximaal twee uren en als u meer dan twee uur te laat bent, wordt het volledige dagtarief aangerekend. 
           

Wild Campers USA en Escape Campervans

Wild Campers wordt gerund door Escape Rentals, daarom hebben beide merken hetzelfde adres in de W Century Blvd nummer 4858 in Inglewood. Deze campers vallen op door hun felle en in het oog springende ontwerpen die beschikbaar zijn in meer dan 200 variaties. Door hun kleine formaat en zuinig brandstofgebruik zijn ze ideaal voor reizigers op een budget. Aangezien er geen extra kosten worden aangerekend voor bestuurders onder de 21-25 jaar, is dit is een goed verhuurbedrijf voor jongere reizigers. Wild Campers biedt geen onbeperkte kilometers, maar bij Escape Campervans krijgt u 100 mijl (160 kilometer) gratis per dag. Het kantoor in Los Angeles is elke weekdag open van 8.30 u tot 17.00 u, inleveren dient te gebeuren vóór 10.00 u en ophalen tussen 11.00 en 16.00 u. Het is slechts vijf kilometer van de luchthaven naar de huurlocatie, of ongeveer een kwartiertje rijden. Voor zij dit dit verkiezen, bieden Wild en Escape een shuttledienst aan tegen $ 20 per rit voor maximaal vier personen. 
           

Star Drive RV, Britz Campervans en Road Bear

U vindt zowel Star Drive, Britz Campervans en Road Bear in de Roadside Drive nummer 28404 in Agoura Hills, op amper 40 kilometer van de luchthaven van Los Angeles. Deze verhuurbedrijven bieden een gratis transfer aan van en naar LAX, op voorwaarde dat u deze meer dan 72 uur op voorhand bevestigt. De ligging is erg gunstig, vlakbij de stranden van Malibu, Beverley Hills 
en Santa Barbara. Bovendien spreekt het personeel hier om zoveel mogelijk reizigers te kunnen verderhelpen, vloeiend Engels, Duits en Spaans. Alle campers zijn voorzien van de laatste gemakken zoals wc- en douchefaciliteiten aan boord en een ruim interieur. Reizigers die aankomen met een binnenlandse vlucht kunnen hun huurcamper diezelfde dag nog oppikken, maar internationale bezoekers zullen de eerste nacht in een hotel of motel moeten verblijven en hun camper de volgende dag ophalen. Het kantoor is open van 8.00 u tot 17.00 van maandag tot vrijdag en van 8.00 u tot 13.00 u op zaterdagen. Op zondagen en wettelijke feestdagen zijn alle kantoren dicht. Inleveren dient te gebeuren tussen 8.00 u en 10.30 u op weekdagen en het ophalen tussen 12.00 u en 16.00 u.
 

Compass RV en El Monte RV

Het uitgebreide aanbod van Compass RV en El Monte RV omvat zowel C-klasse 22-footers (6,7 m) als A-klasse mobilhomes met acht slaapplaatsen; iedere reiziger vindt dus wel iets van zijn gading,  Ze zijn gevestigd in de Firestone Blvd 12818, Santa Fe Springs, op iets meer dan een uurtje rijden van de internationale luchthaven van Los Angeles en een halfuur van Disneyland. Voor bepaalde hotels in en rond het centrum wordt een shuttledienst aangeboden tegen een prijs van $ 15 per persoon voor een enkele rit. Om gebruik te maken van de dienst zult u op de ochtend waarop u uw camper ophaalt, vóór 9.30 moeten bellen om te bevestigen. Het ophalen dient te gebeuren tussen 13.00 u en 16.00 u van maandag tot zaterdag en van 13.00 u tot 15.00 u op zondagen. Inleveren kan elke dag tussen 8.00 en 11.00 u. U kunt uw camper ophalen op de dag waarop u aankomt, op voorwaarde dat u op voorhand een ophaaltijd hebt afgesproken, dat u zelf naar de depot komt (een enkele rit met de taxi zal zo‘n $ 80 kosten) en dat u er minstens een uur voor sluitingstijd kunt zijn. 
           

Apollo RV Rental en Star RV

Apollo RV en Star RV werken vanuit dezelfde locatie in de Artesia Bld nummer 8559 in Bellflower.  Het premiummerk Star RV beschikt over een strakke vloot met nieuwe modellen die voorzien zijn van alle mogelijke toeters en bellen, terwijl Apollo eerder een reeks basis, betaalbare huurcampers aanbiedt. Het filiaal in Los Angeles bevindt zich op amper 8 kilometer van de internationale luchthaven en nog geen 25 kilometer van de stad; een taxirit zal ongeveer $ 25 en $ 40 respectievelijk kosten. Van maandag tot vrijdag kunt u er terecht tussen 9.00 en 16.30 en op zaterdagen van 9.00 tot 12.00 u. Inleveren kan elke dag tot 11.00 u en ophalen van 12.00 u tot tot 16.00 op weekdagen of op zaterdagen tussen 9.00 en 12.00 u. Apollo RV en Star Rentals bieden geen luchthaventransfers aan. 
 

Jucy RV Rental Agency

Jucy RV Rentals zijn, met hun aanbod van geconverteerde Dodge Grand Caravans, Chrysler Town en Country vans, ideaal voor prijsbewuste reizigers. Jucy RV Los Angeles is gelegen in de Hawthorne Boulevard 15318 in Lawndale op ongeveer 8 kilometer of een $25-taxirit van de luchthaven. Alle campers hebben basisvoorzieningen als een gasfornuis, minikoelkast, servies en bedlinnen, maar hebben geen badkamer aan boord dus u zult op campings of camperplaatsen moeten verblijven tijdens uw rondreis. Jucy is zes dagen per week open: op weekdagen van 9.00 tot 16.30 u en op zaterdagen van 9.00 tot 12.00 u.