Italië, misschien wel de culturele hoofdstad van de wereld, is een bloeiende, kosmopolitische mix van stijl, mode, lekker eten en eeuwen geschiedenis. Met Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk als buren is een camper huren een ideale vakantiekeuze. Met dit kostenbesparende hotel op wielen kun je je eigen Italiaanse reisroute uitstippelen en deze op elk moment aanpassen als je van gedachten verandert. Als je naar Europa gaat, moet je in Italië een camper huren.
 

Rome, Milaan, enz., zoveel mogelijkheden

In het noorden van Italië vind je Genua, Milaan en Turijn, en Rome ligt in het hart van het land. Het verrukkelijke Sicilië ligt in het zuiden. Het kan dus moeilijk zijn om te beslissen waar je je huurcamper mee naartoe wil nemen. Oh ja, en er is altijd Venetië. De ultieme roadtrip is de kust van Amalfi, op het schiereiland Sorrento. Neem je tijd omdat de prachtige rotsformaties het moeilijk maken om je op de weg te concentreren. Of misschien heb je zin in de glamour van de Italiaanse Rivièra, waarbij je kunt genieten van steden, zoals Cinque Terre en Portofino. Je zult een nuchtere chauffeur nodig hebben als je de prachtige wijngaarden van Toscane bezoekt, terwijl de rit van Firenze naar Rome lastig kan zijn omdat je met veel gekke automobilisten te maken kunt krijgen! Breng een bezoekje aan de scheve Toren van Pisa, de kathedraal van Firenze, de Basiliek van San Marco en de Sixtijnse Kapel en je hebt een echt opmerkelijk land verkent.
 

Een campervakantie, een natuurlijke keuze

Het huren van een Italiaanse camper is omwille van een aantal redenen een gouden zet. Het warme Italiaanse klimaat is ideaal om outdoor te kamperen en te genieten van de natuurlijke wonderen van Italië. Met twee bergketens, ongerepte rivieren en subalpine meren is Italië uitermate geschikt voor avontuur en ontspanning. Er zijn honderden campings verspreid over het hele land, maar vooral Pescara en Venetië zijn populair bij toeristen. Het toerisme levert een belangrijke bijdrage aan de Italiaanse economie, zodat reizigers van harte welkom zijn.
 

Snel en eenvoudig een camper huren

Met de zoekmachine en het netwerk van Motorhome Republic kun je de locatie invoeren waar je je camper wilt ophalen. We bieden een uitgebreid aanbod aan luchthavens en steden en je kunt ook je keuze op grootte en zelfs op leeftijd filteren. We bieden alle toonaangevende Italiaanse campermerken, van McRent tot Pure Motorhomes en Big Sky, evenals kleinere, meer lokale bedrijven. We zorgen voor een goedkope camperhuur in Italië. Als je echter op zoek bent naar een hoogkwalitatieve, luxueuze camper, blijf dan gewoon door de pagina's bladeren – wij zorgen ervoor.
 

Handige begroetingen voor je Italiaanse taalgids:

  • Ciao – Hallo
  • Come va? – Hoe gaat het met u?
  • Mi chiamo ... - Mijn naam is ...
  • Piacere di conoscerla – Aangenaam kennis te maken
  • Arrivederci/Ciao - Tot ziens
  • Non capisco – Ik begrijp het niet