Van de kerstman tot sneeuwkastelen
Een verborgen parel in Noord-Europa, Finland, is een echt spectaculaire bestemming. Huur een camper en ontdek waarom. Lapland is niet alleen voor Kerstmis, terwijl de kustarchipel op zichzelf een uitgebreide roadtrip waard is. Tampere heeft een etherisch, delicaat gevoel, omringd door water. En het Grand Lake Saimaa is de grootste van het land - heel gemakkelijk om te verdwalen in de schoonheid van uw omgeving.
 
Zoveel te zien in Helsinki
Ongetwijfeld de meest bekende bekende stad in Finland, heeft Helsinki zich gevestigd als een culturele hotspot, niet in het minst dankzij zijn 1000-plus restaurants. De Noord- en Zuid-Esplanades zijn prachtige doorgangen, met talloze eilanden verspreid over de regio, met een prachtig landschap. Fantastisch voor een familie road trip.
 
Camperverhuur in Finland gemakkelijk gemaakt
Er is niet veel bekend over Finland, dus het is belangrijk om de juiste camperhuur te krijgen - en dat is waar Camperrepubliek binnenkomt. Voer gewoon uw reisroute in en wij doen de rest. U kunt filteren op grootte of leeftijd van het voertuig, zodat aan al uw vereisten wordt voldaan. Dit is vooral handig als u met een beperkt budget werkt of als u met een grotere groep reist.
 
De top van Europa
Als onderdeel van Scandinavië, op de grens van Zweden en Noorwegen, wonen ongeveer 5,5 miljoen mensen in Finland. Vaak beschouwd als een van de meest leefbare landen in de wereld, is de kwaliteit van leven voor zijn bewoners benijdenswaardig hoog. Het is een zeer ontspannende plek en is vooral bewoonbaar in de zomer, met ongelooflijk warme, lange, zwoele dagen. Het is niet verwonderlijk dat toerisme nu een enorme industrie is en miljoenen naar Finland trekken. In toenemende mate modern en gebouwd voor deze toestroom, zijn buitensporten vooral populair, van golf tot vissen, wandelen en kajakken. Een dakdrager kan handig zijn voor uw Finland-camperverhuur.
 
 
Wegregels van Finland
Hier is een korte gids voor het onderhandelen over uw RV-huur in Finland:
• Veiligheidsgordels zijn verplicht voor iedereen, net als koplampen. Dagrijlichten moeten ook aan staan.
• Rijden onder invloed is erg afgekeurd - twee kleine flesjes bier kunnen je over de limiet heenlaten. De politie heeft ter plaatse macht om te ademen.
• Sms'en en telefoneren terwijl u aan het stuur bent, is ten strengste verboden.
• Snelheidslimieten in de winter worden vaak aangepast van 100 km / u tot 80 km / u, vanwege gevaarlijke rijomstandigheden.
• Voertuigen rijden aan de rechterkant van de weg.
• Houd rekening met wilde dieren in landelijke gebieden, zoals elanden, herten en rendieren.