Estland is een verborgen juweeltje in de Baltische regio van Noord-Europa. Met een bevolking van 1,1 miljoen en grenzend aan Rusland, Letland, Lake Peipus en de Oostzee; Estland heeft prachtige landschappen, een vochtig continentaal klimaat, een bloeiende economie en een provocerende geschiedenis van Viking, Deense en Germaanse invloeden.

Estland is een ideale locatie om uw Europese campervakantie te beginnen. De hoofdstad Tallinn biedt historische architectuur, stijlvolle herenhuizen en Sovjet militaire objecten, samen met de traditionele Estlandse cultuur, keuken en historische bezienswaardigheden.

 

Vanuit Tallinn kunt u eenvoudig naar Stockholm, de hoofdstad van Zweden, reizen door eenvoudig een veerboot te nemen.

 

De natuur roept

Gedurende de vier seizoenen presenteert de natuur haar wonderen op verschillende locaties verspreid over het platteland. Een dag in de natuur kan wandelen of een fietstocht maken met de vele fietspaden door Estland. Het vogels kijken is ook van wereldklasse vanwege de vele vennen en moerassen. Bossen beslaan 61% van Estland. De meest voorkomende boomsoorten zijn den, spar en berk.

Kampeervakanties in Estland bieden ook rustieke dorpjes, romantische stadjes en ongerepte wildernisavonturen. Vergelijk alle camperverhuuropties voor Estland hier op Motorhome Republic

 

Een fragment van de Estse taal

Enkele veel voorkomende zinnen om u te helpen tijdens uw vakantie in Estland:

 

• Hallo. - Tere. (TEHR-reh)

• Hoe gaat het met je? - Kuidas läheb?

• Alsjeblieft. / Graag gedaan - Palun. (PAH-loon)

• Hoe kom ik bij _____ ? - Kuidas ma saan _____?

• Ik ben verdwaald. - Ma olen eksinud. (mah OH-lehn ehk-SEE-nood)

 

 

Met uitgebreide wereldwijde ervaring en meer dan 450 depots in 28 landen, is Motorhome Republic uniek geplaatst om u te helpen de perfecte camper te huren. Ons fantastische klantenserviceteam kan uw vragen over uw Estse camperverhuur beantwoorden, dus neem contact op - we horen graag van u!