Botswana ligt net ten noorden van Zuid-Afrika en wordt ook begrensd door Namibië en Zimbabwe, in het hart van Afrika. Het huren van een camper geeft je de unieke vrijheid om te verkennen waar en wanneer je maar wilt. De Kalahari-woestijn beslaat ongeveer 70 procent van deze prachtige bestemming en is een populaire toeristische plek, maar er is veel meer in Botswana.

 

Zoveel safari-opties in Botswana

Of het nu gaat om kamperen of luxere lodges, er zijn veel manieren om de prachtige natuur van Botswana te zien. Van een Fly-in tot klassieke en wandeltochten tot deluxe en woonboot-safari's, aan u de keuze. Hier zijn slechts enkele van de opties waar je kunt uitstappen en de natuurlijke wereld in al zijn glorie kunt zien:

• Okavango Delta

• Chobe National Park

• Moremi wildreservaat

• Kgalagadi Transfrontier National Park

 

De selectie van dieren in het wild is hier uiteenlopend, maar favorieten omvatten nijlpaarden, krokodillen, giraffen, gazellen, neushoorns, zebra's, leeuwen en flamingo's - Botswana is een paradijs voor dieren in het wild.

 

Waar u uw camper kunt huren in Botswana

Veel van de nationale parken en wildreservaten hebben campings, hoewel er een strikt beleid is met betrekking tot verlichtingsbranden en het verwijderen van al het afval. In het geval van Zuid-Botswana zijn er kampeer- en chaletopties in Palapye, Serowe en Mahalapye - check eerst eerst. U wilt niet zonder een plek zijn om in Botswana te verblijven.

 

Kleine stadjes en bezienswaardigheden

Het leuke aan Botswana is de selectie van kleine steden waar je je camperverhuur kunt rijden. Motsana ligt in Maun en is ideaal voor een lekkere maaltijd of een uitstapje naar de film - u kunt hier ook safari's boeken, genieten van dansshows, theatervoorstellingen en nog veel meer.

Handige tips voor de wegen van Botswana

• 's Nachts rijden in Botswana kan lastig zijn - wilde dieren zijn overal.

• Afhankelijk van het deel van het land waar u zich bevindt, hebt u mogelijk alleen toegang tot bepaalde wegen in een 4x4. Controleer eerst.

• Je bent soms geïsoleerd, dus pak veel water en noodbrandstof.

• Een tool-kit is altijd handig.

• Houd u altijd aan de snelheidslimiet - het is daar voor een zeer goede reden.

 

Motorhome Republic hebben Afrika gedekt

Er zijn veel redenen waarom u Motorhome Republic met uw camperverhuur in Botswana zou moeten vertrouwen. Ons meertalige klantenserviceteam heeft een fantastische reputatie en we hebben meer dan 450 depots over de hele wereld. Of het nu om Kasane of Maun gaat, wij kunnen voor u een camper ophalen, dat is perfect voor uw behoeften. Of het nu een voertuig met twee of meer bedden is, u bent in veilige handen. Boek nu en ontdek waarom.