Gelegen in het hart van West-Europa, is een camperverhuur in België de perfecte vakantie voor individuele reizigers of gezinnen. Het land zelf is gemakkelijk te navigeren en gezegend met historische locaties, wereldberoemde kunst en musea, de grachten van Brugge en Gent en natuurlijk de onmisbare bestemming van Brussel. Veel reizigers maken een roadtrip in hun RV Rental vanuit België naar een van de aangrenzende Europese landen, zoals Frankrijk en Duitsland, maar België naar Nederland is een bijzonder populaire route.

 

Windmolens, kanalen en een glorieuze geschiedenis

Vanuit een politiek perspectief is België een van de belangrijkste landen ter wereld. Met de Europese Unie en de NAVO in Brussel weerspiegelt het de status van het land in Europa. Maar het is in termen van een camper vakantie road trip, er is genoeg te genieten. Art nouveau, de kust, windmolens van West-Vlaanderen, mooi Belgisch bier dankzij meer dan 125 brouwerijen en geweldige zeevruchten.

 

Camper reis naar Brussel

Het is onwaarschijnlijk dat iemand die een camperhuur of RV-verhuur in heel België neemt, geen bezoek brengt aan het verbluffende Brussel. Als snel een van de populairste bestemmingen van Europa, is het gezegend met een charme van een klein stadje en vele attracties. Een daarvan is de Grote Markt, het centrale plein en een UNESCO-werelderfgoed. Altijd druk, sommige straten zijn vernoemd naar voedsel, wat handig is omdat er veel cafés en restaurants zijn om van te genieten, maar ze kunnen aan de dure kant zijn. De kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele is een bezoek waard, net als de vele centra van de geschiedenis, zoals de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België en het Museum van de Stad Brussel. Kosmopolitisch en vriendelijk, een avond zal waarschijnlijk niet genoeg zijn in Brussel.

 

Belgische steden om te genieten in een camperverhuur ... dan in Nederland

Terwijl Brussel veel publiciteit krijgt, wordt Antwerpen door de lokale bevolking de 'hoofdstad van het koele' genoemd, terwijl Brugge per boot of koets kan worden verkend. De chocolaterieën zijn ook moeilijk te negeren. Gent, Luik en Spa zijn andere reisopties. Maar kijk terwijl ze buren zijn, spring niet in uw camperverhuur en ga naar het noorden naar Nederland - Brussel ligt op slechts 200 kilometer van Amsterdam. De route neemt je mee door Antwerpen en als je in het westen in Nederland afwijkt, kun je door Rotterdam en Den Haag.

 

België camperverhuur deals met ons

Als u op zoek bent naar een camper bij Camper Republic, maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk. Voer uw reisgegevens in en wij doen de rest. Ons enorme netwerk stelt ons in staat om alle topmerken en lokale bedrijven te vergelijken, zodat u de beste keuze voor uw Belgische camperverhuur kunt maken - afhankelijk van de kosten, de grootte en wat u ook maar wilt. En wanneer u in België aankomt, kunt u er zeker van zijn dat het een provincie is die reizigers met camperplaatsen verwelkomt. Er zijn meer dan 150 jaarlijks geïnspecteerde locaties in het hele land en vrij kamperen is heel gebruikelijk.

 

Rijden in België - handige tips

• Stadscentra kunnen moeilijk te omzeilen zijn vanwege eenrichtingsstraten en voetgangerszones.

• Prioriteit is aan de rechterkant.

• Het verkeer in Brussel is uitzonderlijk druk - raak er niet in verstrikt.

• Benzine wordt niet als goedkoop beschouwd, dus dienovereenkomstig budget.

 

Reis naar Europa met Camper Republic

Ons klantenserviceteam is goed opgeleid en klaar om al uw vragen met betrekking tot een Belgische camperhuur te beantwoorden. Neem contact op en we zullen u snel op weg helpen. Gelukkig huren!